openingstijden
MA – zO : 18:00 – 22:30
______________________________
tel: 020 623 72 93
Oudezijds Voorburgwal 42
dekooningvansiam@diningcity.com
______________________________
openingstijden
MA – zO : 18:00 – 22:30
______________________________
tel: 020 623 72 93
Oudezijds Voorburgwal 42
dekooningvansiam@diningcity.com
______________________________
YAM NUEA – 12,75
salade van gegrilde ossenhaas
YAM WOONSEN – 15,75
salade van glasvermicelli , garnaal , inktvis en kip
KUNG HOM PA – 8,50
van deegjasje voorziene garnalen , gefrituurd
KANOM JEEP – 7,50
gestoomde bolletjes van vers bereide pate van kip en garnalen
TOD MAN PLA – 6,95
gefrituurde pate van vis en kip met daarin citroenfrisse kruiden
PAUW PIA TOD – 6,95
3 perfect gerolde miniloempia ́s gevuld met een mix van kip en
rijstvermicelli
KAI HOW BAAITOY – 7,50
in sesamolie gemarineerd,in pandangblad gevouwen kipfilet waarna
gefrituurd en geserveerd met milde chilisaus
KIPSATE – 7,95
4 stokjes , in kruiden gemarineerde, kipfilet gegrild
CIGRONG MOO THAI – 7,95
gebakken spareribs met knoflooksaus
PLAMUK YANG – 9,95
gegrilde inktvis met een scherp gekruid sausje
SIAM SPECIAAL (minimaal 2 personen) – 13,50 (per persoon)
een tong – en oogstrelende combinatie bestaande uit 7 verschillende
voorgerechten
SIAM SPECIAAL (voor 1 persoon) – 14.50
een tong – en oogstrelende combinatie bestaande uit 7 verschillende
voorgerechten
TOM YAM
heet gekruide champignonsoep – 5,75
heet gekruide kippesoep – 6,75
heet gekruide garnalensoep – 8,50
TOM KA
mild gekruide champignonsoep met kokosmelk – 6,75
mild gekruide kippesoep met kokosmelk – 7,75
mild gekruide garnalensoep met kokosmelk – 9,50
TOM YAM POH THEK
heet gekruide soep van zeebanket – 13,75
KENG CHUD SALAI TALEE
zeewiersoep – 6,95
TOM CHUD CHOW POD
maissoep – 6,75
OESTERSAUS
roerbakgerecht van vlees, bosuitjes, champignons, babymais en ui.
Kip (16,50) , Eendenfilet (21,50) ,Ossenhaas (22,50)
CASHEWNOTEN
roerbakgerecht van vlees ,cashewnoten en champignons
Kip (17,50) , Garnalen (23,50) , Tahoe (15,50)
ZOETZURE SAUS
roerbakgerecht van vlees, bosui, ananas, paprika en rode ui
Kip (17,50) , Varkenshaas (19,50) , Garnalen (23,50) , Tahoe (15,50 )
KNOFLOOKSAUS
Kip (16,50 ) , Varkenshaas(19,50 ) , Garnalen(23,50 ) , Vis(dorade) (23,50 )
VERSE GEMBER
roerbakgerecht van vlees, gember, chinese champignons, bosui en chili ́s
Kip (17,50) , Ossenhaas (22,50) , Garnalen (23,50 ) , Vis(dorade) (23,50 )
HOW MOK
gestoomd gerecht van vlees, kerriepasta, zoete basilicum en cocosmelk
Kip (17,50) , Visfilet (21,50) , Zeebanket (23,50)
THAISE KERRIE
gerecht met als basis een vers kruidenmengsel van o.a. Sereh, laos, knoflook
korianderwortel, citroenblad en verse pepers
Kip (17,50) , Ossenhaas (22,50) , Garnalen (23,50), Zeebanket (23,50), Tahoe (15,50) )
PAD PED
roerbakgerecht van vlees, kerriepasta, ui, kouseband en verse chili’s
Kip (17,50 ) , Ossenhaas (22,50 ) , Inktvis (18,50 )
THAISE BASILICUM
roerbakgerecht van vlees , ui, chili’s en kouseband en verse Thaise basilicum
Kip (17,50) , Varkenshaas (19,50) , Inktvis (19,50) , Ossenhaas (22,50) Garnalen (23,50) , Vis (hele dorade) (23,50) , Tahoe (15,50)
KHENG PED – 21,50
gegrilde eendenfilet met paneng kerrie en verse ananas
KENG PED PET YANG – 21,50
gegrilde eendenfilet overgoten met rode kerriesaus
MOO AROY – 19,50
varkenshaas in zoetzuur, pikante saus
PANENG NUEA – 22,50
ossenhaas in een paneng kerrie met cocosmelk
NUKHATJOKTEK MAMUAY – 23,50
roerbakgerecht van struisvogelfilet met mango
TALEE PAD NAM PRIK POW – 23,50
roerbakgerecht van zeebanket met chilipasta
KUNG CHU CHI – 23,50
garnalen in een zachte rode kerriesaus
KUNG PAD PONG KALEE – 23,50
garnalenin gele kerriesaus met glasvermicelli
PLA SAM ROD – 23,50
hele gefrituurde dorade in zoetzuur ,pikante saus
KAI PAD WOONSEN – 17,50
roerbakgerecht van kip, glasvermicelli, komkommer en ei
KAUW PAD KAI – 13,50
gebakken rijst met kip
PAD THAI – 15,50
gebakken mie met kip
PAD PAAG – 9,50
gebakken groenten